Blog Patrascu Iuliu

Aici veti afla impresii din expeditiile mele.


Salutare la toată lumea..!

În urmă cu două zile am ajuns în tabăra de bază (5200m). În prima seară am avut ceva dureri ușoare de cap dar acum totul pare să reintre în normal. Astăzi am urcat în prima tură de aclimatizare cu o diferență de nivel de aproximativ 300 m pe care am simțit-o din plin dar sunt convins că voi avea timp în perioada următoare să mă pun la punct cu condiția fizică și aclimatizarea.
Vremea a fost acceptabilă până acum: cât de acceptabil poate fi să te bucuri că noaptea temperatura de afară nu scade sub 10-16 grade Celsius iar ziua este în general soare deși uneori suflă vântul extrem de puternic! Adevărul este că toate acestea sunt uitate uneori când ești răsplătit cu niște peisaje superbe, păcat că nu pot trimite și câteva poze dar promit să recuperez când mă întorc. Aici se poate citi pe fața fiecăruia tensiunea și concentrarea, toți ne pregătim pentru minim 32-40 de zile care vor face ulterior diferența în viața fiecăruia… În ce sens? Aceasta urmează să descoperim…
Să ne auzim sănătoși și vreau să profit de această ocazie să urez succes tuturor alpiniștilor romăni angrenați în alte proiecte în această perioadă!

admin

About admin

  •  

Leave a Comment